Home


14, 15 & 16 SEPT 2018

GRATIS STADSFESTIVAL

-ZOT VAN 'T ZUID-

FOOD

Zuiderburen verzamelt alle smaken van de hipste restaurant en bars van ‘t Zuid op één plein. Je proeft er van de lekkerste gerechtjes uit alle hoeken van de wereld. Verwacht je alvast maar al aan een explosie voor je smaakpapillen! Van Aziatisch tot Italiaans. You name it. We serve it!

FRIENDS

Hou je van gezellig terrassen met je vrienden? Dan is ‘t Zuid op 16 & 17 september the place to chill! Jullie voorzien de vriendschappen, wij voorzien de drinks & bites. Ons speciaal gedecoreerd plein aan het Museum Van Schone kunsten voorziet jullie van de ideale setting: een prachtig zonneterras en hang-out zone waar jullie doorheen de hele dag én avond kunnen wegdromen.

MUSIC

Vanaf de middag serveren we jullie van leuke achtergrondmuziek. Van jazz – funk – disco tot summer feeling vibes. Ideaal voor wanneer je nog eens van je drankje nipt of de laatste zonnestralen meepikt. Tegen de avond mag het iets zwoeler en treden er enkele coverbandjes en live artiesten op. Onder het motto: “Swingt het niet, dan klinkt het niet.”

ACTIVITIES

Zaterdag en zondag vanaf 11u00 wordt ‘t Zuid wakker, en vliegen we er meteen goed in! The Brick voorziet elke ochtend een gratis bootcamp sessie zodat je het maximale uit je weekend kan halen. Doe je graag mee? Verzilver je. Om je in te schrijven voor deze ochtendsessies kan je mailen naar info@zuiderburen.be. Tevens kan je gedurende het hele weekend gratis het Fotomuseum en MuHKA bezoeken!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

- ONZE FOOD PARTNERS -

  Pita
  G. van Hoornestraat 1
  Dim Sum
  Groenplaats 23
  Kipgerechten
  Scheldestraat 91
  Italiaans
 De Burburestraat 6-8
  Aziatisch
  Marnixplaats 16
  Hamburgers
  L. de Waelplaats 2
  Ontbijt & lunch
 Gijzelaarsstraat 60

- PROGRAMMA -

ZATERDAG

11u – 12u
THE BRICK OCHTEND GYM

12u – 15u
BACKGROUND SETS C-ME

15u – 17u
DJ ARIGATO

17u – 19u
MIXOMAZZ

19u – 21u
LUDOVIQ

21u – 23u
DJ VLEM

23u – 04u
AFTERPARTY @ PLEIN PUBLIEK

ZONDAG

MET DE FIETS

Kom je met de fiets? Uitstekend! jullie denken aan onze moeder natuur. Er zullen fietsenrekken voorzien worden aan de linkerkant van het museum. Neem best wel een stevig slot mee. Je kan niet voorzichtig genoeg zijn.

MET DE AUTO

Zaterdag kan je best parkeren op de gratis parking aan de Waalsekaai. Van daaruit kan je te voet (5min wandelen) richting het Museum van Schone kunsten.

Op zondag kan het centrum enkel bereikt worden via openbaar vervoer en met de fiets. Er worden geen auto’s toegelaten!

MET HET OPENBAAR VERVOER

Je kan met de bus of de tram komen. Je kan best even je bereikbaarheid checken via de efficiënte website van de lijn.

- CONTACT -

Perscontact via Frederik Verbraken – frederik@zuiderburen.be